March kufr Gotthard S black 39 L

Neohodnoceno
Značka: March

Příjemná lehkost, odolnost a pružnost - tři základní vlastnosti kvalitního příručního zavazadla March, které získáte s nadstandardní 5letou zárukou.

Palubní 
kufr Gotthard je vyroben z velmi kvalitního a odlehčeného 100% polypropylenu, který dodává kufru značnou pružnost, pevnost a odolnost vůči nešetrnému zacházení při přepravě. Tento kufr má navíc speciální povrchovou úpravu, díky které se jen tak nepoškrábe.

Součástí je také integrovaný tříčíselný TSA zámek, který je celosvětově uznáván a lze jej při bezpečnostních kontrolách bez poškození otevřít. 

Kufr svými rozměry splňuje požadavky na příruční zavazadlo většiny leteckých společností. Doporučujeme ale pečlivou kontrolu požadovaných rozměrů u vámi vybraných aerolinek. 

Samozřejmostí jsou 4 dvoukolečka otočná o 360°, která zajistí větší stabilitu a snazší manévrování s kufrem. Nechybí ani hliníková teleskopická rukojeť s možností aretace v různých polohách.

Kufr má pouze horní madlo.

Uvnitř naleznete oboustranný balicí systém - na jedné straně jsou k dispozici popruhy a na druhé straně najdete přepážku.

 

Objem 39 l
Druh zavazadla Skořepinový
Výška 55 cm
Šířka 40 cm
Hloubka 20 cm
   
Hmotnost 2.2 kg
Materiál Polypropylen
Dostupnost Skladem (4 ks)
Možnosti doručení
Kód: 1269
2 400 Kč 1 983,47 Kč bez DPH
March kufr Gotthard S black 39 L
Neohodnoceno
Značka: March

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Cestovní kufry jednotlivě malé
Hmotnost: 3 kg
Objem: 39L

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: