!!!!!!!!!!  Dovolená   !!!!!!!! Od 12.dubna do 19. dubna 2024 bude provoz e-shopu omezen z důvodu dovolené. Všechny objednávky a požadavky přijaté v tomto datu budou vyřízeny po ukončení dovolené.

March kufr Gotthard M silver metallic 70 L

Neohodnoceno
Značka: March

Příjemná lehkost, odolnost a pružnost - tři základní vlastnosti kvalitního skořepinového zavazadla March, které získáte s nadstandardní 5letou zárukou.

Cestovní kufr Gotthard je vyroben z velmi kvalitního a odlehčeného 100% polypropylenu, který dodává kufru značnou pružnost, pevnost a odolnost vůči nešetrnému zacházení při přepravě. Tento kufr má navíc speciální povrchovou úpravu, díky které se jen tak nepoškrábe.

Součástí je také integrovaný tříčíselný TSA zámek, který je celosvětově uznáván a lze jej při bezpečnostních kontrolách bez poškození otevřít. 

Samozřejmostí jsou horní a boční madlo, 4 dvoukolečka otočná o 360°, která zajistí větší stabilitu a snazší manévrování s kufrem. Nechybí ani hliníková teleskopická rukojeť s možností aretace v různých polohách.

Uvnitř naleznete oboustranný balicí systém - na jedné straně jsou k dispozici popruhy a na druhé straně najdete přepážku s praktickými přihrádkami. 

 

Objem 70 l
Druh zavazadla Skořepinový
Výška 67 cm
Šířka 46 cm
Hloubka 25 cm
   
Hmotnost 2.8 kg
Materiál Polypropylen
Dostupnost Skladem (2 ks)
Možnosti doručení
Kód: 1343
2 890 Kč 2 388,43 Kč bez DPH
March kufr Gotthard M silver metallic 70 L
Neohodnoceno
Značka: March

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Cestovní kufry jednotlivě střední
Hmotnost: 4 kg
Objem: 70L

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: